Friday, 30 November 2018

Sewa kereta MURAH di Langkawi!

Assalammualaikum ...

Macam dah lama tak membebelkan.. Tub2 balik langkawi dah hehehe.. Mestilah kena diam2 je cuti2x malaysia nanti kata menunjuk pulakkk.  Bagi siapa yang iri hati tu ecewahh xpe jangan jealous... LANGKAWI JER ok... 

Saje nak promot sewa van masa di langkawi tu.. Biasalah dah survey2 semua harga sama dan semua bagi diskaun sikittt nokkk ... Haaa yang ni kawan kenalkan.. Tapi dengan adik ni mula tu die bagi harga standard biasalah cuti sekolah lagi mahal kan tp Diskaun dia ala2 win win situation lah.. Xmahal xmurah weiii series berbaloila.. Yela kita nak spend duit kt shopping lagi.. Hehehe








Mula Kitorg nak amik la yg 10sitter konon.. Skali sama harga dengan 14sitter baik amik yang 14sitter je kan.. Beg luggage lagi.. Tu belum. Yang beranak pinak beg2tu hahaha 

Masa sampi tu kitorg xjumpa budak bagi sewa ni.. Tapi dia wasap dia Bagi Gambo van dia. Tinggkan van tu cenggini je ko wahhh memang sistem tawakal tawaduk gitu



Aircond semua tiptop dik... Bersyukurla van masih mampu bergerak aircond sejuk minyak jimat sebab diesel.. Haa cenggituuu
Van ni Manual ye semua.. Dan hanya lelaki yang macho je boleh bawak Manual.. Macam 2org jejaka dalam pic tu.. Xpayahla gambar dorg fullface ye dak.. Dah ade yg punya tu.. Dah jadi laki org bapak org da.. Xnak promot lelebih kang ade yang kebun kita dah baja kena sondol binatang hahahahah 

Ok kalau Berminat nak Sewa boleh contact en. Haiekal di talian 01135474218. 

Dia pun ada macam2 lagi keta sewa, pakej2 homestay dan pakej pulau ke segala pakej bercuti kat langkawi tu. Ok admin undur diri dulu ye.. Assalammualaikum. 

Adikfira
1 December 2018
5.50am