Sunday, 19 November 2017

Peminat Takoyaki:Hanya Pesan dari Rumah & Penghantaran Percuma.

Assalammualaikum w.b.t
puas korang makan hadap sorang2..ko hado??
Oleh kerana admin, laki bini peminat Takoyaki skali dengan anak pun join makan..ada berita baik buat anda dimana Takoyaki Homemade ni dahlah murah pakej dia pulak berbaloi kalau nak dibandingkan dengan harga+kuantiti takoyaki di pasaran..
Jemput menjamu selera..nyum nyum nyum
Ha...kalau kat kiosk2 kan agak mahal..ada yang rm6.00 3@4pcs(bergantung kedai kiosk)..tapi teringin punya pasal kan pejam mata jela beli mahal2 dan makan kongsi2 walaupun makan tu rasa macam terkemut2 tak puas makan.. kadang dengan harga dan kuantiti yang agak mahal kita nak beli lagi pun macam pikir dua tiga kali ye x...tapi kita bersangka baik jela..sama ada support business orang melayu atau kiosk2 jual mahal tu mungkin nak cover duit sewa kedai atau size takoyaki die besar..nk cover kos bahan mentah lagi...
order jangan sampai terliur
Maka, bila dah dapat contact boleh whats app semua apalagikan.. orderla..heheheh set tarikh dan masa..dan tunggu di depan pintu rumah..haaa..xpayah nak hadap jem panas terik kena beratur tunggu turn.. tunggu depan TV je dikk non... tapi make sure ada kat rumah dan confirmkan la ye dak...bayaran dibuat masa delivery nanti..tapi janganlah sampai ko zalim dan kejam sangat dikk non dah order banyakkk pastu cancel last minit... kesian dikk dekat orang berniaga.. #adab kat mana?? chewahh
sedapp bakkk annnggg..macam rasa kat kedai kiosk tu
sory terbebel pulak dah.. ok perkhidmatan Takoyaki ni adalah untuk sekitar puchong maka promosi penghantaran tako hingga depan pintu rumah anda diadakan secara percuma hingga hujung tahun 2017 dengan syarat harga perlu rm10 keatas.  Set2 pakej tu korang bole la pilih yang mana ikut kempunan korang.. kalau nak self pickup pun boleh setla kat mana2 area puchong kalau korang xnak dia hantar depan rumah.. 

Bagi kawasan luar puchong kena order yang atas rm10 baru berbaloi kan..korang jamu la family ke sedara mara ke jiran ke kawan2 ofis ke kalau ade buat makan2... sebab kak nur ni berniaga dari rumah je..perlu order awal..xnak lah last minitkan..kita mudahkan kerja orang, Allah mudahkan kerja kita..ye dakk.. jadi apa lagi..order jangan xorder..nanti tahun depan dah cas penghantaran pulak..biasalah harga minyak dah naik...TIADA yang FREE dikkk nonn atas muka bumi ini...

No comments: