Sunday, 18 December 2016

Perkongsian bila anda melabur di Platform yang Genuine,Legal & Secure!

Assalammualikum..
Haaa.. Entry sebelum ni ada admin mentionkan walaupun admin suri rumah tapi masih ade income.. Serba sikit admin join pelaburan.  Admin ada la modal sikit melabur dam Usd di Nasdaq iaitu Bursa saham di New York. Bukan BSKL ye.. Kira company ni ala2 nak bersaing secara sihat dengan Alibaba iaitu pengasas JackMa.


*APA DAN KENAPA ANDA HARUS BERSAMA KAMI*

*⊙●○⊙●○⊙●○⊙●○⊙●○⊙●○⊙●○⊙●○⊙●○⊙●○*

Dasar pemilikan dan penerbitan syarikat pd masa kini yg popular dan berdaya maju memerlukan dana yg tinggi, kemahiran pengurusan yg cekap dan pemilihan yg tepat dari segi atau jenis industri..

Namun semua itu tidak menjadi mustahil jika anda semua bersama kami..

Kami menawarkan pemilikan saham sykt yg berdaya saing, industri terkini dan berpontensi berkembang maju..

Memperkenalkan GMCI Corporation
 ( GMCI Corp.) adalah kumpulan pegangan pelaburan berpangkalan di Nevada, Amerika Syarikat dengan mempunyai aset billion dolar usd dalam bentuk syarikat yang pengambil alihan pemilikan di seluruh rantau Asia, yang memberi tumpuan kepada 5 sektor utama dlm industri popular masakini yg disifatkan sebagai mampan menguntungkan juga memberikan pulangan yang menarik konsisten kepada pemegang saham.

Para pemegang saham berpeluang utk memiliki saham milikan dgn berkod *'GMCI'* yg ketika ini sudah berada di pasaran Over The Counter, OTC-Nasdaq, Bursa Saham New York yg dikawal secara teliti oleh *FINRA dan SEC-US.*

http://www.otcmarkets.com/stock/GMCI/quote

http://finance.yahoo.com/q?s=GMCI

http://www.bloomberg.com/quote/GMCI:US

Memperkenalkan juga *SMCI Corp (www.smci.co)* mempèlopor dan mempromosi saham bagi entiti atau syarikat gabungan bersama perjanjian di antara *GMCI Corp* dan *OD Capital* pada sekitar penghujung *Disember 2015* yg membawa perubahan besar dlm nilaian saham seunit *'GMCI'*. Gabungan tersebut mampu menaikkan daya saing yg hebat serta terujaan dlm pembentukan medan kewangan keuntungan yg baru utk pemilik saham.

Apa yg penting pemilik saham akan diberi prihatin dan perlindungan oleh sykt pemegang amanah *(My Premier Trustee - http://www.mpt.com.my)* yg terkenal dlm melindungi kepentingan empunya atau pelabur dari segi *hak dan milikan saham*

Tawaran istimewa ketika ini, pemilikan saham syarikat dgn hanya dari seminima *$500 (RM 2,200) utk 500 unit* shj dgn belian atau milikan senilai *$1.00* seunit saham di mana nilaian dagangan harga semasa di pasaran telah mencecah *$2.20* seunit saham...

Berpotensi tinggi dlm pencairan atau penjualan nilain saham pada masa akan datang yg bakal diperdagangkan di papan utama *NASDAQ* sekitar atau jangkaannya pd *2019* yg mampu mencecah melebihi nilaian *$15.00* seunit saham

Percaturan serta nilai dagangan seunit saham pada ketika di papan utama yg bakal mencecah *melebihi ratusan peratus gandaan* dan sekaligus mencatatkan keuntungan berkali-kali ganda 👍

Anda pasti akan teruja utk memilikinya

Marilah bersama kami mencipta penjanaan kewangan secara konsisten jika anda seorang yg mempunyai impian...

*SMCI Company Profile*
https://youtu.be/sv88k1m5fDY

*Hubungi kami utk keterangan lebih lanjut dan jitu...*

*⊙●○⊙●○⊙●○⊙●○⊙●○⊙●○⊙●○⊙●○⊙●○⊙●○*

Antara sykt di bwh naungannya spt..

*1. OD Racing (www.odrace.com)*
Pelancarannya..
https://youtu.be/tnX1gk6mViA

*Penyertaan dlm GPrix Kuala Lumpur, Malaysia..*
https://youtu.be/f5dwWI5xZ3o

*Pelancaran OD Racing Mclaren GT 2016*
 https://youtu.be/OE1zf6SvvBQ
 https://youtu.be/eRFWxZ6laa8

*2. OD Markets (www.odmarkets.com)*
https://youtu.be/TCQmjqjtp-0

*3. MySmartGold (www.mysmartgold.com.my)*
https://youtu.be/u3tGGZhTLAc

*4. Cartivia (www.cartivia.com)*
https://youtu.be/k5U8YcIYcZY

1st Launchin in Thailand..
https://youtu.be/hFuVVfNoYqM

*5. Youth Lite (www.youthlite.com)*

*6. Kukup Golf Resort (www.kukupgolfresort.com)*
 https://youtu.be/gI8WfkoaJJI

*7. ODalliance

*8. Miro Residence (http://www.miroresidence.com)*
 https://youtu.be/OdA469XfhC0

*9. Health Land Spa (http://www.healthlandspa.com/home.html)*
 https://youtu.be/gKKfX8enSFE

*10. YlSynergy (http://ylsynergy.com)*

*11. Tom's Sticker (http://tomsstickers.com)*
 https://youtu.be/1McHupR37JI

*12. Victory Recovery (http://www.victoryrecovery.com)*

*13. ODRun (http://odrun.com)*

*14. Royer Club (http://www.royerclub.com)*

*15. ITagU (http://itagu.com/#firstPage)*

*16. Honor (http://www.honor.com/my)*

○⊙●○⊙●○⊙●○⊙●○⊙●○⊙●○⊙●○⊙●○⊙
*PRODUK SMCI*
°°°°°°°°°°°°°°°°°
SMCI menawarkan produk terbaik d pasaran untuk menjadi pilihan malah boleh dikatakan amat popular masakini...

Dgn kekuatan dan pergabungan sykt bersama sykt2 yg ternama juga semakin berkembang mampu menghasilkan pulangan jangkamasa panjang yg menyakinkan..

Ketika ini SMCI menawarkan 2 produk utama:

*1. OD Premier 3.*
Pembelian saham GMCI yg bernilai *$1.00* seunit saham d pasaran *NASDAQ-OTC* yg mana harga semasa d pasaran ketika ini mencecah *$2.20* seunit saham.
Pemerhatian mampu mencecah sekitar *$15.00 hingga $50.00*seunit pabila sudah berada d papan utama NASDAQ.
Minimum pembelian hanya bermula dgn *$500 (500 unit)*.

 

*2. OD Premier 5.*
Ketetapan pemberian keuntungan bulanan selama *24 bulan* mengikut ketetapan *pecahan peratus* seperti jadual d gambarajah.

Pemberian bulanan dipecahkan kpd 2 bentuk:
*a. 70% Cashwallet.*
*b. 30% GMCI/ Share Wallet.*

(Pembelian saham mengikut harga semasa setelah tempoh 24 bulan).

Serba lengkap admin dah share kat korang.. kalau xpaham bolehla jumpa diluar kan.. kalau berminat nak melabur boleh kita share2 kan.. admin tak nak kondem comony scam dan miney game yang lain.. admin percaya pembaca semua bijak pandai ade kuasa dihujung jari..apa2 kena la siasat dan kaji company yabg kita nak invest tu..jangan cepat terpedaya walaupun hanya 'simpati
,kesian dan sebab tengok kawan'. Sekian terima kasih kerana membaca article ini. 

1 comment:

Nur Misnan said...

betul.. nak invest not simply pilih terus melabur. siasat buat kaji selidik dan pantau. insyaAllah pasti dapat pelaburan yg menguntungkan