Monday, 26 September 2016

Teruja dengan kereta mainan hotwheel 2in1color


Haaa.. Admin nak citer skit. Masa tu hari mgu saje je jalan2 dekat amcorp mall PJ, biasa ari mgu ade la meja booth2 ni jual macam2 dekat tepi coridor die.. Jalan2 cuci mata sajela ternampak keta mainan jenama hotwheel semua..mula2 takot nk tny harga sebab mahal2 gitu kan.. Rupanye ade je yang hrga rm10 gitu..
Sama x ngn keta hotwheel tu.. Bolehla kn dr xde lgsg

Admin pn ape lagi, teringat la keta/van apv kesayangan admin tu.. Maklumla jenama suzuki xde model keta prototype (yela kot nama die) brand perodua.. So admin cari ala2 van admin.. Si jumpa la mcm pic kt atas tu..

Punya la sayang xbagi anak main.. Sebab nnt nk letak dlm keta..tgl nak caru bekas cantik2 je buat hiasan dalam keta.. Xbukak lg dlm bekas die..

Dah kama beli.. Baru nk try buat uji kaji.. Haaa tang ni laki admin la buat.. Nk ty admin mmg idok ler... anak dok sibuk nak main jugak.. Laki admin bukak la dari bekas die..tibe2 ntah memana la keta mainan tu kan..

Bile berapa jam xnmpak admin tny husbnd mana van mainan tu.. Die pergi dapur amik keta dalam peti sejuk.. Umaangaii.. Sampai cmtu skali nk buat ujikaji tone 2warna tu.. Admin pn x espect plak die masukkan dlm peti sejuk.. Maklumla otak lelaki.. Hik kiter otak pompuan ni dok nk pikir celup dlm bekas air ..ye dakkkk...

Kketa ni akan berubah kaler kalau tempertature tu sejuk atau suam2 panas.. Tukar jd kaler biru..Kalau suhu biasa dlm bilik jd la yang original masa beli..kaler putih.. Sila tgk rujukan gmbar diatas..

Itu shja nak share..terimakasih sudi luangkan masa baca entry yang xseberapa ni erk.. Tanpa kalian siapalah daku.. Cewah

Adios..

Adikfira
Selasa 27.9.16
3.55pagi

1 comment:

Hendrik Friedheim said...


I do believe all the ideas you have offered to your post. They are really convincing and will certainly work. Nonetheless, the posts are very short for starters. Could you please prolong them a bit from next time? Thanks for the post. all of craigslist