Saturday, 24 September 2016

Bawa keluarga dan anak anda bercuti di Port Dickson!

Assalammualaikum..

Rancang percutian keluarga anda dengan membawa mereka ke tempat menarik salah satunya di Port Dickson!

Haa..alang2 cari theme park mesti perlu cari bilik hotel dekat2 sebab kalau dah penat boleh bilik hotel yang dekat tu cume jalan kaki je xpayah naik kenderaan pun. Xderla theme park tempat lain, hotel kawasan lain.  Dua tempat yang berbeza serta melibatkan kos yang tinggi.

Jika anda sewa di kondominium Yang dulunya dikenali sebagai Tiara Beach Resort, tapi sekarang dah upgrade nama die 'Primaland Resort & Convention Centre'.  Automatic sewa bilik hotel / kondominium dibawah pengurusan resort ni mahal sebab haga themepark dan harga bilik lain.
Tak caya.. cer korang survey sendiri...

Haaa...admin nak bgtau kondo yang admin promote ni adalah asset persendirian so rasanye murah da dan boleh nego.  Detail kondo seperti:
2bilik tidur katil singgle
2bilik air
peti sejuk
astro njoy\i
parking
boleh bawa toto sendiri andai lebih dari 4orang
boleh memasak didalam kondo

harga bagi 1 malam bagi pada sesiapa yang berminat ialah RM 360.00 semalam.
jika berminat bolehlah hubungi admin sendiri ditalian:
fira 0173136065




No comments: