Monday, 14 April 2014

Nikmati Western Food bersama Hiasan Klasik di Bubba Gump, Sunway Pyramid Petaling Jaya

Pada 15 March 2014 baru-baru ini, admin join 1 event GP Sale iaitu Program Salebration Exporation.  Terima Kasih pada Tourism Malaysia dan Sunway Pyramid.  Game dia macam ala-ala Explorace gitu.. tp media yang join event ni perlu berjalan.. xboleh berlari.. sebab.. korang shooping mesti korang berjalan kan.. xpernah dibuat orang shopping sambil berlari.. macam relaks dan santai gitu..Admin bukanla media yang join event ni..just nak pastikan Media yang hadir dibawah Jemputan M-Mode Media ni enjoy.. macam permerhati pulak.. yela..kena buat report okay..ingat saja2 nak datang.. so sebab nak nampakkan ada fungsi datang.. admin pun promote la restaurant Bubba Gump ni.. macam cafe pun yer..bistro pun yer..bar pun yer.. menarik.. klasik.. cantik..penuh inspirasi dan idea kreatif. Admin nak tekankan kat sini..admin xsempat nak amik gambar makanan yang dorg serve sebab dek excited sangat masuk cafe ni jadi lupa..hehhe



Wash hand Area


















Lokasi restoran ni pulak senang nak cari.. hint die.. pintu utama Sunway Pyramid Shopping Centre di bahagian luar yer.. berhadapan dengan Starbuck.. Semoga Enjoy!!

No comments: