Tuesday, 26 July 2011

wanna know anything about me??? here i come!!!

assalammualaikum..salam 1 malaysia =)

just call me fira..i'm 24 years old..lives in Kempas Baru,JB!!!!!
aq ada 4orang adik bradik..2laki n 2 pompan..2laki tu abg2 aq,sorang akk n aq anak bongsu yang x di didik menjadi seorang yang manja atau gedik..semua adik bradik aq dah kawen so tinggal aq sorang jer lonely..hehehe..baba aq Abd Ghafar Abdullah 58 tahun dah bersara sebelum nie dia kje kat Jkr,JB..dan mak aq Zaleha binti Jamil..dah meninggal dunia ketika berumur 57tahun..pada 18.6.2010 tahun lepas n baru lg..meninggal sbb 'silent heart attack'..semoga arwah mak ditempatkan dikalangan orang yg beriman,amin...

aq belajar lagi kat UUM tapi kampus PJ,Selangor..tahun nie aq habis la..so taon dpn practical..lepastu tamatlah gelaran siswi atau pelajar..lepas nie aq plan nak sambung master atau cari kerja dulu..tgk rezeki macam maner..

antara alasan kenapa aq buat blog nie..korang nak tau ker??ada yang nak tau ker??
semua orang buat blog sebab trend skang kan,ko wat blog aq pun nak wat blog la,ko wat facebook so aq pun  nak wat facebook..xgitu??
tapi pada aq..tujuan aq buat nie sebab...aq rs sepi,sunyi,..atau orang kata blog nie macam diari..tapi pada aq x..diari tu buku yang orang lain xboleh baca tentang 'privacy' kiter..blog ni mcm hati aq la..tempat aq luahkan masalah,perasaan,marah,sedih,..mcm2 perasaan yang manusia ada...sebb aq pun ada perasaan..dan aq bukan orang yang xder perasaan...

aq rasa mcm skema jer ayat aq kat blog nie..xper2..baru nak belajar..hehe..xperlu malu untuk nak mencari ilmu..kan??

dan satu lagi..aq buat blog nie bukan untuk mencari kawan yg kne ada dalam friend list kat blog nie..so saper yg bc blog aq nie..just bacala..xperlu add..aq pun xnak tau pendapat atau komen korang tentang criter yang akan aq sampaikan nanti..

aq rasa sampai sini jer kot tentang aq..lau nak tau lebeh2..kne kawen ngan aq..hehehhe..ups..salah plak..kne kawan la..ok!!

wasalam..

No comments: