Monday, 8 October 2018

Sewa MPV Hyundai Grand Starex Royale untuk seisi Kelurga!

Assalammualaikum w.b.t

Macam dah lama xbersiaran kan.. Ade je ni haa.. Sibuk kemas pindah rumah.. Dulu puchong sekarang Bangi.. Admin Busy jugak uolls busines sewa starex ni.. Maklumla bisness transport ada pasang surut turun naik.. Yg booking awal ada yang last minit pun ada.. Yang last minit tu rezeki la klu starex hakak free on je la.. Xfree hakak sub kan kat contact starex lain je ye.. Harga pun lain2 la.. Hat yang last minit tu mencecet hakak nak cari carwash 24jam.. Maklumla kadang nama je 24jam..skali lalu ermm nanhadoo sendu dikk... Last2 basuh sendiri, jimat duit settle!

Terfikir tak, kenapa perlu sewa 1mpv.. Sebab boleh muat 3family dan jimat 3kereta haa gituuu.. Sepupu sepapat boleh membawang.. Klu bawak mak bapak berjalan. Haa dengan makpak skali boleh tengok anak cucu bertentang mata dalam MPV tu.. Ni admin bagi rate sewa starex

Hyundai Grand Starex Royale 2018 RM550perday

Hyundai Grand Starex Royale 2010 RM450perday
Hyundai starex royale MPV untuk DiSEWA!
Muatan 10-12orang
RM 450.00 per day-starex 2010 (24 jam)
RM 550.00 per day-starex 2018 (24jam)
Service VVIP 'Drop&Pickup only+driver' 2hala: RM 250.00
(KLIA-Hotel&Hotel-KLIA)
Auto gear+Minyak DIESEL
(Info:fulltank rm150~500-700km)

*smarttag&touch'n'go tidak disediakan
*Pakej sewa 4hari keatas+Minyak fulltank1x
*boleh bawa cd,dvd, &pendrive sendiri
*Kawasan:kuala lumpur, selangor,shah alam dan putrajaya   
 fira 0173136065(call atau what's up)
http://sewastarex.wasap.my

Apa beza starex lama dan baru?
Beza nya starex baru bahagian depan luar die macam velfirela.. Dalam sofar semua sama..cuma pintu belakang starex  lama tutup manual starex baru tutup Auto.. Xbanyak beza pun.. Price pulak rasa nya dah murah atau standart harga market tapi jangan risau bole kautim harga win win situation guys, so come on!! Bila lagi nak try bawak kereta mpv besar luxury exclusive gittew.. Minyak super jimattt sebab DIESEL.

Ni ada sikit gambar2 dari penyewa starex kami.. Tapi bukan testimoni sangat lah..
Hope, u guys enjoy the picture ya..

So kalau korang berminat nak sewa tekan je link wasap tu ye.. Timekasih membaca..








Sunday, 19 November 2017

Peminat Takoyaki:Hanya Pesan dari Rumah & Penghantaran Percuma.

Assalammualaikum w.b.t
puas korang makan hadap sorang2..ko hado??
Oleh kerana admin, laki bini peminat Takoyaki skali dengan anak pun join makan..ada berita baik buat anda dimana Takoyaki Homemade ni dahlah murah pakej dia pulak berbaloi kalau nak dibandingkan dengan harga+kuantiti takoyaki di pasaran..
Jemput menjamu selera..nyum nyum nyum
Ha...kalau kat kiosk2 kan agak mahal..ada yang rm6.00 3@4pcs(bergantung kedai kiosk)..tapi teringin punya pasal kan pejam mata jela beli mahal2 dan makan kongsi2 walaupun makan tu rasa macam terkemut2 tak puas makan.. kadang dengan harga dan kuantiti yang agak mahal kita nak beli lagi pun macam pikir dua tiga kali ye x...tapi kita bersangka baik jela..sama ada support business orang melayu atau kiosk2 jual mahal tu mungkin nak cover duit sewa kedai atau size takoyaki die besar..nk cover kos bahan mentah lagi...
order jangan sampai terliur
Maka, bila dah dapat contact boleh whats app semua apalagikan.. orderla..heheheh set tarikh dan masa..dan tunggu di depan pintu rumah..haaa..xpayah nak hadap jem panas terik kena beratur tunggu turn.. tunggu depan TV je dikk non... tapi make sure ada kat rumah dan confirmkan la ye dak...bayaran dibuat masa delivery nanti..tapi janganlah sampai ko zalim dan kejam sangat dikk non dah order banyakkk pastu cancel last minit... kesian dikk dekat orang berniaga.. #adab kat mana?? chewahh
sedapp bakkk annnggg..macam rasa kat kedai kiosk tu
sory terbebel pulak dah.. ok perkhidmatan Takoyaki ni adalah untuk sekitar puchong maka promosi penghantaran tako hingga depan pintu rumah anda diadakan secara percuma hingga hujung tahun 2017 dengan syarat harga perlu rm10 keatas.  Set2 pakej tu korang bole la pilih yang mana ikut kempunan korang.. kalau nak self pickup pun boleh setla kat mana2 area puchong kalau korang xnak dia hantar depan rumah.. 

Bagi kawasan luar puchong kena order yang atas rm10 baru berbaloi kan..korang jamu la family ke sedara mara ke jiran ke kawan2 ofis ke kalau ade buat makan2... sebab kak nur ni berniaga dari rumah je..perlu order awal..xnak lah last minitkan..kita mudahkan kerja orang, Allah mudahkan kerja kita..ye dakk.. jadi apa lagi..order jangan xorder..nanti tahun depan dah cas penghantaran pulak..biasalah harga minyak dah naik...TIADA yang FREE dikkk nonn atas muka bumi ini...