Friday, 30 November 2018

Sewa kereta MURAH di Langkawi!

Assalammualaikum ...

Macam dah lama tak membebelkan.. Tub2 balik langkawi dah hehehe.. Mestilah kena diam2 je cuti2x malaysia nanti kata menunjuk pulakkk.  Bagi siapa yang iri hati tu ecewahh xpe jangan jealous... LANGKAWI JER ok... 

Saje nak promot sewa van masa di langkawi tu.. Biasalah dah survey2 semua harga sama dan semua bagi diskaun sikittt nokkk ... Haaa yang ni kawan kenalkan.. Tapi dengan adik ni mula tu die bagi harga standard biasalah cuti sekolah lagi mahal kan tp Diskaun dia ala2 win win situation lah.. Xmahal xmurah weiii series berbaloila.. Yela kita nak spend duit kt shopping lagi.. Hehehe








Mula Kitorg nak amik la yg 10sitter konon.. Skali sama harga dengan 14sitter baik amik yang 14sitter je kan.. Beg luggage lagi.. Tu belum. Yang beranak pinak beg2tu hahaha 

Masa sampi tu kitorg xjumpa budak bagi sewa ni.. Tapi dia wasap dia Bagi Gambo van dia. Tinggkan van tu cenggini je ko wahhh memang sistem tawakal tawaduk gitu



Aircond semua tiptop dik... Bersyukurla van masih mampu bergerak aircond sejuk minyak jimat sebab diesel.. Haa cenggituuu
Van ni Manual ye semua.. Dan hanya lelaki yang macho je boleh bawak Manual.. Macam 2org jejaka dalam pic tu.. Xpayahla gambar dorg fullface ye dak.. Dah ade yg punya tu.. Dah jadi laki org bapak org da.. Xnak promot lelebih kang ade yang kebun kita dah baja kena sondol binatang hahahahah 

Ok kalau Berminat nak Sewa boleh contact en. Haiekal di talian 01135474218. 

Dia pun ada macam2 lagi keta sewa, pakej2 homestay dan pakej pulau ke segala pakej bercuti kat langkawi tu. Ok admin undur diri dulu ye.. Assalammualaikum. 

Adikfira
1 December 2018
5.50am

Monday, 8 October 2018

Sewa MPV Hyundai Grand Starex Royale untuk seisi Kelurga!

Assalammualaikum w.b.t

Macam dah lama xbersiaran kan.. Ade je ni haa.. Sibuk kemas pindah rumah.. Dulu puchong sekarang Bangi.. Admin Busy jugak uolls busines sewa starex ni.. Maklumla bisness transport ada pasang surut turun naik.. Yg booking awal ada yang last minit pun ada.. Yang last minit tu rezeki la klu starex hakak free on je la.. Xfree hakak sub kan kat contact starex lain je ye.. Harga pun lain2 la.. Hat yang last minit tu mencecet hakak nak cari carwash 24jam.. Maklumla kadang nama je 24jam..skali lalu ermm nanhadoo sendu dikk... Last2 basuh sendiri, jimat duit settle!

Terfikir tak, kenapa perlu sewa 1mpv.. Sebab boleh muat 3family dan jimat 3kereta haa gituuu.. Sepupu sepapat boleh membawang.. Klu bawak mak bapak berjalan. Haa dengan makpak skali boleh tengok anak cucu bertentang mata dalam MPV tu.. Ni admin bagi rate sewa starex

Hyundai Grand Starex Royale 2018 RM550perday

Hyundai Grand Starex Royale 2010 RM450perday
Hyundai starex royale MPV untuk DiSEWA!
Muatan 10-12orang
RM 450.00 per day-starex 2010 (24 jam)
RM 550.00 per day-starex 2018 (24jam)
Service VVIP 'Drop&Pickup only+driver' 2hala: RM 250.00
(KLIA-Hotel&Hotel-KLIA)
Auto gear+Minyak DIESEL
(Info:fulltank rm150~500-700km)

*smarttag&touch'n'go tidak disediakan
*Pakej sewa 4hari keatas+Minyak fulltank1x
*boleh bawa cd,dvd, &pendrive sendiri
*Kawasan:kuala lumpur, selangor,shah alam dan putrajaya   
 fira 0173136065(call atau what's up)
http://sewastarex.wasap.my

Apa beza starex lama dan baru?
Beza nya starex baru bahagian depan luar die macam velfirela.. Dalam sofar semua sama..cuma pintu belakang starex  lama tutup manual starex baru tutup Auto.. Xbanyak beza pun.. Price pulak rasa nya dah murah atau standart harga market tapi jangan risau bole kautim harga win win situation guys, so come on!! Bila lagi nak try bawak kereta mpv besar luxury exclusive gittew.. Minyak super jimattt sebab DIESEL.

Ni ada sikit gambar2 dari penyewa starex kami.. Tapi bukan testimoni sangat lah..
Hope, u guys enjoy the picture ya..

So kalau korang berminat nak sewa tekan je link wasap tu ye.. Timekasih membaca..